Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
9.8.2022

Viivi Spets Naisten Ykkösen heinäkuun pelaaja 

TPS:n Viivi Spets on äänestetty pelaajien toimesta Naisten Ykkösen kuukauden pelaajaksi. 

TPS johtaa Ykköstä ja Spets on ollut joukkueen kantavia voimia. Siitä huolimatta valinta tuli Spetsille yllätyksenä. 

- Tämä tuli kyllä aika puskista enkä osannut yhtään odottaa. Mukava yllätys, Spets kertoi valinnasta kuultuaan. 

Syytä äänestystulokselle Spets ei osannut äkkiseltään sanoa. 

- Välillä tuntuu, että olen niin paljon äänessä, että olen väkisinkin esillä, Spets naurahtaa. Onhan sitä muutama maali tullut myös loppuhetkillä, joten olisinko jäänyt niistä mieleen. Jotain on varmasti tullut tehtyä oikein, kun tällainen valinta tuli, Spets mietti. 

Vaikka valinta kohdistui nimenomaan heinäkuulle, niin Spets on ollut tyytyväinen koko kautensa edesottamuksiin. 

- Jos vertaa viime kauteen, niin olen pystynyt nostamaan perussuoritustasoani. Olen pystynyt pelaamaan tasaisemmin hyvällä tasolla eikä ole ollut sellaista vaihtelua kuin viime kaudella ja jokainen peli on ollut vähintään ihan ok. Viime vuonna oli muutama tosi huono peli ja sitten taas muutama tosi hyvä. 

TPS ja PKKU ovat suurimmat suosikit Ykkösen voittajaksi, sillä TPS johtaa kolmen pisteen erolla sarjaa, mutta PKKU:lla on ottelu vähemmän pelattuna. Joukkueet kohtaavat toisensa, kun Ykkönen palaa tauolta tositoimiin elokuun puolivälissä. 

- Nousu on ainut tavoitteemme ja meillä on siihen kaikki mahdollisuudet. Jos pystymme pitämään tekemisen tason korkealla, niin nousu on mahdollinen, arvioi Spets. 

- Meille on rakentunut vahva voittamisen kulttuuri. Olemme pystyneet voittamaan usein viime hetkillä. Sellaiset asiat vievät pitkälle, Spets jatkaa.