Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
Jumbo image

Red Button

Ottelumanipulaatioyritys voi koskea sinua, pelikaveriasi tai joukkuettasi jonakin päivänä. Kyseessä on silloin sinun urasi ja joukkueesi tulevaisuus!

Tilanne voi iskeä aivan yllättäen ja lamaannuttaa, kun mietit mitä tehdä? Kenelle ilmoittaa? Mitä sitten tapahtuu? Tuleeko minulle tai jollekulle muulle harmeja? Helposti pelaaja on ennen jäänyt näissä tilanteissa todella yksin. Pelaajayhdistyksen ammattimaiseen turvallisuusajatteluun perustuva järjestelmä on luotu pelaajan oikeuksien turvaamiseksi! Et jää yksin ja voit ilmoittaa saamastasi epäilystä tai faktatiedosta nimettömästi. Kukaan muu kuin sinä, ei tiedä mistä tieto on lähetetty. Kuitenkin tällä tiedolla voidaan ehkäistä muodostunutta uhkaa ja vaikeuttaa rikollisen ottelumanipulaation toimia myös jatkossa. Red Buttonin käyttö vie sinulta minuutin ja se voi turvata koko loppuelämäsi suunnan!

Joskus asiat lähtevät hyvin pienestä virhearvioinnista eteenpäin väärään suuntaan – nyt voit pysäyttää ongelmien muodostumisen heti! Red Button turvajärjestelmällä voit ilmoittaa anonyymisti, jos sinua tai pelikaveriasi on lähestytty ottelumanipulointiin liittyvillä ehdotuksilla. Voit käyttää ilmoitusta myös silloin, kun sinulla on vain epäily, että kaikki ei ole pukuhuoneessa kunnossa tältä osin.Tiedot käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti turvallisuusalan ammattilaisen toimesta. Ilmoituksella sinä ja Pelaajayhdistys turvaavat sinun ja pelikavereiden selustan 24/7

 

 

Red Button on JPY:n kehittämä työkalu ja hyvin konkreettinen esimerkki siitä, kuinka haluamme olla koko futis- ja urheiluperheen edelläkävijänä taistelussa ottelumanipulaatioita vastaan. 

Pekka Sihvola