Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
7.9.2021

Tia Hälinen Kansallisen Liigan Veikkauksen kuukauden pelaaja

Pelaajat ovat äänestäneet TiPS:n Tia Hälisen Kansallisen Liigan elokuun pelaajaksi. Hälinen oli TiPS:n avainpelaajia tikkurilalaisten tappiottomassa elokuussa.

TiPS voitti elokuun peleistä kolme ja pelasi yhden tasan. Hälinen teki joukkueen maaleista kolme ja esitti läpi kuukauden vahvoja esityksiä. 

- Ihan ilomielin otan valinnan vastaan. Tuli vähän yllätyksenä, Hälinen kertoo valinnasta kuultuaan. 

- Otimme elokuussa tärkeän tasapelin KuPS:sta ja sitä kautta mestaruus on vielä jonkin verran omissa käsissä. Jos voitamme loput ottelumme, ja joku vie KuPS:lta pisteitä, niin kaikki on mahdollista.

- Pelimme on välillä ollut vähän ailahtelevaa, mutta olemme pystyneet ottamaan huonollakin pelillä pisteitä. Se osoittaa joukkueemme kovuuden, Hälinen kertaa joukkueen pelaamista. 

Hälinen palasi täksi kaudeksi pelikentille yhden välivuoden jälkeen. Hän on ollut viime aikoina hurjassa maalivireessä nostaen kokonaismaalimääränsä 11 osumaan. Lukema on samalla hänen kauden maaliennätyksensä.

- En osaa sanoa mistä maalivire johtuu. En pitänyt itseäni ennen puhtaana maalintekijänä. Olen kyllä ollut hyökkäävässä roolissa, ja nyt jouduin tai pääsin, taas sellaiseen rooliin. 

- On ollut tällainen hyvä flow päällä ja olen tosi iloinen, että kun on mennyt näin hyvin, iloitsee Hälinen. 

27-vuotiaana Hälinen on TiPS:n konkari. Hän nauttii uudesta roolista. 

- Meillä on tosi nuori ja aika hiljainen joukkue, mutta nuoria lahjakkuuksia ja taitavia pelaajia on paljon. On kiva olla kokeneempi, kun on useimmiten ollut nuorempi pelaaja. On kiva katsoa, kun heillä on vielä tulevaisuus edessä, Hälinen kertoo. 

Omalta osaltaan Hälisen jalkapalloura on viimeisellä etapillaan. Hälinen on voittanut urallaan kolme mestaruutta ja pelannut urallaan myös Ruotsissa, Tshekissä ja Espanjassa. Tämän kauden jälkeen ura tulee kuitenkin päätökseen.

- Omassa tulevaisuudessani ei ole tämän kauden jälkeen jalkapalloa. Lopetan tämän kauden jälkeen, Hälinen paljastaa. 

Ennen kuin nappikset menevät naulaan, niin Hälinen taistelee TiPS:n kanssa vielä mestaruudesta. Loppusarja pyörähti käyntiin viikonloppuna ja TiPS on edelleen neljä pistettä KuPS:aa perässä. 

- Kovia pelejä on edessä ja meillä on tiukka kärkikolmikko. Mitä vain vielä voi vielä tapahtua. Toivottavasti pelit menisivät vähän ristiin, niin uskon sen palvelevan meitä.