Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
8.5.2024

Shirman Osso miesten Ykkösen kuukauden pelaaja

JJK:n hyökkääjä Shirman Osso on äänestetty Miesten Ykkösen huhtikuun pelaajaksi. Valinnan suorittivat pelaajat itse.

Osso on ollut alkukaudesta kovassa vireessä JJK:n hyökkäyksessä, kun huhtikuun kolmessa pelissä syntyi kolme maalia. Osso osasi ounastella, että saattaa olla vahvoilla kuukauden pelaajaa valittaessa.

- Tavallaan tämä on yllätys ja tavallaan ei. Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja huhtikuussa oli kolme peliä ja tein kolme maalia. Muutama joukkuekaveri sanoi kopissa, että äänestäisi minua kuukauden pelaajaksi, jossa saisi äänestää oman joukkueen pelaajaa, Osso toteaa.

19-vuotias Osso viimeisteli viime kaudella Kakkosessa JJK:lle kaksi maalia, mutta tänä vuonna maalimäärä ylittyi nopeasti. Syy maalivireeseen löytyy Osson mukaan läheltä.

- Iskä ja kaverit aina kannustavat tekemään maaleja. Tämän eteen on tehty myös kovaa työtä myös harjoituksissa.

JJK pelasi huhtikuussa vahvasti voittaen kaikki kolme otteluaan Osson toimiessa hyökkäyksen kärkenä. Nuorukaisen henkilökohtaiset tavoitteet kauden osalta ovat selvät.

- Pistin itselleni maalipörssin voiton tavoitteeksi, Osso lataa.

Hyökkääjän puheista huokuu nälkä maalintekoon.

- Futiksessa on tärkeintä maalinteko. Jos haluaa voittaa, niin täytyy tehdä maaleja. En tykkää hävitä, joten minä yritän tehdä maaleja, jotta auttaisin joukkueeni voittoon.

Joukkueen osalta JJK hamuaa nousua Ykkösliigaan kauden päätteeksi.

- Meillä on ollut positiivinen tekeminen treeneissä ja peleissä ja olemme pelanneet tosi hyvin. Kaikilla on tavoitteena nousta Ykkösliigaan ja itse haluan auttaa joukkuetta siinä voittamalla maalipörssin, Osso heittää.