Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
1.2.2023

Sanoma näkyy pelaajien arjessa

Jalkapallon Pelaajayhdistys ja Sanoma jatkavat yhteistyötään myös vuonna 2023.

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäsenet voivat valita oman jäsenyytensä mukaan Ruutu+ -huipputarjouksen. Ruutu+ astuu voimaan, kun olet maksanut jäsenmaksusi ja on voimassa seuraavat 12 kuukautta.

Ruutu+ näyttää tänäkin vuonna Veikkausliigan, Kansallisen Liigan, miesten Ykkösen, Liigacupin, Suomen Cupin sekä miesten ja naisten Futsal-Liigojen kaikki pelit suorina lähetyksinä. Talven pelit ovat jo hyvässä vauhdissa, joten kannattaa aktivoida tai hankkia JPY:n jäsenyys mahdollisimman pian.

- Sanoma on Suomen merkittävin media-alan yritys ja kotimaisen palloilun koti. On hienoa päästä syventämään yhteistyötä heidän kanssaan. Peli on totta kai aina parasta paikan päällä. Kuitenkin pelaajien sekä suomalaisen jalkapallon ja futsalin etu on se, että ottelut saavat myös Ruudussa mahdollisimman paljon katsojia. Haluamme osaltamme auttaa kasvattamaan suomalaisten sarjojen katsojamääriä ja arvoa markkinoimalla Ruutu+ -palvelua aktiivisesti pelaajien kautta entistä laajemmalle yleisölle, JPY:n toiminnanjohtaja Panu Autio kertoo.

Yhteistyöhön sisältyy vuonna 2023 myös JPY:n jäsenille mahdollisuus toimia pelaajalähettiläinä, jotka mainostavat Ruutu-palvelua ja Sanomaa omissa kanavissaan ja saavat siitä myös korvauksen.

- Totta kai meille on arvokasta myös se, että voimme tarjota jäsenillemme loistavan Ruutu+ -edun, mutta nyt lisänä tulee vielä tämä mahdollisuus aktiivisille jäsenillemme. Kerromme lähiaikoina lisää tästä pelaajalähettilään roolista tarkemmin, Autio toteaa.

- Toivottavasti kotimainen jalkapallo ja futsal näkyvät kiinnostavien urheilijoiden kautta entistä laajemmin isoille yleisölle. Sanoman eri kanavien ja tapahtumien kautta siihen tarjoutuu monipuolisia erilaisia mahdollisuuksia, toiminnanjohtaja lisää.

Myös Sanoma korostaa yhteistyön merkitystä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

- Kotimaisen jalkapallon pakettimme on Sanomille ylpeyden aihe, ja onkin hienoa jatkaa ja tiivistää tekemistä itse lähetystemme tähtien eli pelaajien kanssa. Kotimaisen urheilun ja urheilijoiden arvon nostaminen on meille tärkeää, joten Ruudun pelaajalähettilyys on loistavaa jatkumoa yhteistyöllemme, kommentoi Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela.

Liity JPY:n jäseneksi tai aktivoi jäsenyytesi myös kaudelle 2023

Tukea urheilijabrändin rakentumiseen – Kolmiosainen koulutussarja käynnistyy