Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
18.1.2023

Päivityksiä jäsenmaksuihin – Ruutu+ jälleen vahvasti mukana!

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäsenmaksut ovat päivitetty vuodelle 2023.

Voit liittyä jäseneksi tai aktivoida oman jäsenyytesi täältä: https://www.jpy.fi/fi/register

Voit valita oman jäsenyytesi mukaan Ruutu+ -huipputarjouksen. Ruutu+ astuu voimaan kun olet maksanut jäsenmaksusi ja on voimassa seuraavat 12 kuukautta.

Ruutu+ näyttää tänäkin vuonna Veikkausliigan, Kansallisen Liigan, miesten Ykkösen, Liigacupin ja Suomen Cupin kaikki pelit suorina lähetyksinä. Liigacup alkaa jo tulevana viikonloppuna, joten pelit käynnistyvät jo hyvissä ajoin talven aikana.

Ruutu+ näyttää talvella myös kaikki miesten ja naisten Futsal-Liigojen pelit suorina lähetyksinä.

- Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa tehtiin hallituksen esityksestä päätös jäsenmaksujen päivityksistä. Nyt ne ovat selkeämmät kuin ennen ja myös entistä tasa-arvoisemmat miesten ja naisten välillä, kertoo JPY:n toiminnanjohtaja Panu Autio.

- Tiivistämme yhteistyötä Sanoman kanssa tälle vuodelle. Ruutu+ on tuttuun tapaan mukana ja pelaajat pääsevät katsomaan sen kautta kaikki pelit, jäsenmaksun suorittamisesta tilaus on voimassa 12 kuukautta.. Edellisinä vuosina saimme palautetta pelaajilta siitä, kun jäsenetu kesti vain 7 kuukautta vaikka monesti kilpailukaudet kestävät sitä pidempään. Halukkailla ja nopeimmille on myös edelleen mahdollisuus saada paperista luettavaa Urheilulehden muodossa Ruutu+ -tilauksen rinnalla. Kannattaa siis toimia nopeasti, niin sitä paremmaksi etu muodostuu, Autio lisää.

JPY:n jäsenet saavat Ruutu-palvelun lisäksi myös paljon muita etuja. JPY tiedottaa jäsentuotteista ja eduista lisää tammikuun aikana.

JÄSENKATEGORIAT JA JÄSENMAKSUT

Urheilijapalkkani yli urheilijaturvan rajan (12 550€ vuodessa)
Jäsenedut, jäsentuote
Ruutu+ vuodeksi
Jäsenmaksu 75€

Urheilijapalkkani yli urheilijaturvan rajan (12 550€ vuodessa)
Jäsenedut, jäsentuote
Jäsenmaksu 50€

Urheilijapalkkani alle 12 550€ vuodessa
Jäsenedut, jäsentuote
Ruutu+ vuodeksi
Jäsenmaksu 50€

Urheilijapalkkani alle 12 550€ vuodessa
Jäsenedut, jäsentuote
Jäsenmaksu 25€