Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
13.7.2017

Hanna Ruohomaa Naisten Liigan Veikkauksen kuukauden pelaaja

TPS:n hyökkääjä Hanna Ruohomaa on äänestetty pelaajien toimesta Naisten Liigan kesäkuun Veikkauksen kuukauden pelaajaksi.

Ruohomaa on ollut hyvässä vireessä koko kauden ajan. Maaleja hän on tehnyt 12 ja TPS on sarjataulukossa tällä hetkellä toisena.
 
- Kyllä tämä yllätyksenä tuli, että valinta kohdistui minuun. Tämä on minulle seitsemäs kausi liigassa ja nyt sain ensimmäisen kerran tämänlaisen palkinnon. Todella hieno ja kiva yllätys, Ruohomaa kertoo.
 
Kuukauden pelaajan valitsevat aina Naisten Liigan pelaajat JPY:n tekemässä äänestyksessä.
 
- Tietenkin se nostaa sitä palkinnon arvoa, kun pelaajat itse valitsevat. Todella upea kunnianosoitus, Ruohomaa kiittelee.
 
- Olen kyllä saanut niin hyviä syöttöjä koko ajan, että tämän palkinnon voisi hyvin jakaa koko meidän joukkueelle, maalitykki jatkaa.
 
TPS on kerännyt 15 pelistään 33 pistettä. Sarjataulukossa turkulaiset ovat toisena.
 
- Alkukaudesta on ihan hyvät fiilikset. Muutama notkahdus siinä on tullut, mutta tyytyväisiä voimme olla.
 
Viime vuonna TPS sijoittui toiseksi. Nyt tavoite on selkeä kaudelle 2017.
 
- Haluamme parantaa viime kaudesta, joten mestaruus on meidän tavoitteemme. Se on vielä täysin omissa käsissämme ja ihan realistinen tavoite, Ruohomaa pohtii.
 
Ruohomaa on tehnyt tällä kaudella 12 maalia, joilla hän jakaa maalipörssin kärkisijan yhdessä Jutta Rantalan (TPS) ja Kaisa Collinin (PK-35 Vantaa) kanssa.
 
- Maalimäärään täytyy olla tyytyväinen, mutta toki hyökkääjänä sitä on sellainen fiilis, että enemmänkin olisi voinut tehdä. Olen pysynyt kunnossa koko kauden ja hyvin on mennyt.