Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
15.2.2021

Emiilia Syvänen naisten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

Ilves FS:n maalivahti Emiilia Syvänen on äänestetty pelaajien toimesta naisten Futsal-Liigan tammikuun kuukauden pelaajaksi.


Syvänen piti maalinsa puhtaana kahdessa pelissä tammikuussa. (Kuva: Jani Virolainen)

Naisten Futsal-Liigan kärjessä porskuttava Ilves FS voitti kaikki neljä tammikuun peliään. Maalinsuulla joukkueella urakoi Emiilia Syvänen, joka saalisti neljästä ottelusta komeasti kaksi nollapeliä.

- Kiitollisena otan tietysti huomionosoituksen vastaan. Parasta tässä on, että valinnan ovat tehneet muut joukkueet. Koen myös, että tämä on samalla kunnioitusta muitakin maalivahteja kohtaan - liekö aiemmin Naisten Futsal-Liigassa maalivahtia kuukauden pelaajaksi valittukaan! Veskarin rooli on futsalissa suuri, ja on hienoa nähdä, että se näkyy myös näissä äänestyksissä, Syvänen kommentoi palkinnosta kuultuaan.

Ilveksen tavoitteita ei tarvitse arvailla - joukkue on johtanut sarjaa koko alkukauden.

- Tottakai meidän tavoitteena on pysyä runkosarjan kärkisijoilla, ja sen myötä myös lopulta voittaa muutaman vuoden tauon jälkeen Suomen mestaruus. Henkilökohtaisesti tavoitteena on  pysyä terveenä ja ilman loukkaantumisia, sekä tietysti jatkaa erinomaisilla otteilla maalin suulla.

Ilveksen hyvät otteet tällä kaudella eivät ole sattumaa. Joukkue on hitsautunut hienosti yhteen, ja peli-ilo näkyy katsomoon asti. 

- On ollut hienoa seurata, miten ollaan joukkueena nautittu yhdessä tekemisestä ja olemme saaneet sen näkymään myös kentällä. Ollaan parannettu kokonaisuutta koko ajan peli peliltä. Henkilökohtaisesti olen parantanut vielä entisestään omia avauksia. Joukkuekaverit tosin saisivat kyllä laittaa palloa maaliin paremmalla prosentilla niistä avauksista, Syvänen päättää pilke silmäkulmassa.