Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
3.12.2022

Captain's Ball Panu Autiolle

Panu Autio palkittiin torstaina jalkapalloyhteisömme arvostetuimmalla palkinnolla, kun hänelle luovutettiin Captain's Ball.

Gaalan pääpalkinto, Captain's Ball, luovutettiin futsal-legenda Panu Autiolle. Suomalaisen futsalin pioneeri ehti edustaa futsalmaajoukkuetta 149 ottelussa ja iskeä 101 maajoukkuemaalia ennen pelaajauransa päättymistä. Nykyään Autio toimii Jalkapallon Pelaajayhdistyksen toiminnanjohtajana.

- Wau, mieletön kunnia tottakai ja tunnustus omasta duunista. Koen, että tämä on myös tunnustus kollektiiviselle pyytettömälle työlle futsalin lajia rakastavassa ydinporukassa sekä Pelaajayhdistyksessä, Autio iloitsi.

- On ollut äärettömän inspiroivaa hinata futsalia kirkkaimpiin valoihin kimpassa muiden intohimoisten ammattilaisten ja huipputyyppien kanssa. Duunia meillä riittää edelleen valtavasti jalkapalloperheessä, eilen oli kuitenkin hienoa pysähtyä juhlimaan sitä, että suomifutisperhe on tänä päivänä inklusiivisempi, monilajisempi, kaikenlaiseen erilaisuuteen kunnioittavammin suhtautuvampi ja sitä kautta myös rikkaampi kuin aiemmin. Siitä voimme kaikki olla ylpeitä ja sen eteen kannattaa jatkaa työntekoa yhdessä, JPY:n toiminnanjohtaja jatkoi.