Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
Jumbo image

Työt peliuran ohessa

Jalkapallon Pelaajayhdistys tukee vahvasti pelaaijen kehittymistä kentän ulkopuolisissa asioissa. Jalkapallon ja muun työelämän yhdistäminen joustavasti auttaa pelaajia kerryttämään työkokemusta, saamaan uusia verkostoja ja helpottamaan peliuran päättymisen jälkeistä siirtymää muuhun työelämään. Omalla aktiivisuudella voi edistää ja sujuvoittaa siirtymää kentältä muuhun työelämään. Vaihtoehtoisesti tulevaisuuden työura voi löytyä myös edelleen lajin parista. 

JPY auttaa pelaajia tunnistamaan omia vahvuuksiaan, sanoittamaan urheilussa kertynyttä osaamista, tai tekemään esimerkiksi CV:n. JPY käy myös läpi omia verkostojaan ja jakaa tietoa jäsenilleen verkostoissa ja yhteistyökumppaneilla avoinna olevista työpaikoista.

Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä:

Aku Tervaniemi, aku.tervaniemi(a)jpy.fi, +358 40 049 6093
 

 

Etsimme jatkuvasti yhteistyöverkostoistamme työpaikkoja pelaajille. Tavoitteena on löytää sopivia töitä, jotka soveltuvat tehtäväksi joustavasti peliuran ohessa tai vaihtoehtoisesti peliuran lopettaville pelaajille. Tämä on projekti, jossa on paljon potentiaalia ja haluamme tulevina vuosina kehittää sitä voimakkaasti.

- Panu Autio, JPY:n toiminnanjohtaja