Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
5.4.2023

Sofi Salonen naisten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

Kampuksen Dynamon Sofi Salonen on äänestetty pelaajien toimesta naisten Futsal-Liigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

Naisten Futsal-Liigassa maaliskuun pelaajaksi valittiin Sofi Salonen, jonka runkosarja päättyi lopulta tehopisteisiin 12+9=21. Näistä maaliskuun kolmeen peliin osui tehot 4+1, kirkkaimpana kruununa päätöskierroksen upea hattutemppu Ilveksen verkkoon.

- Valinta oli minulle yllätys, etenkin kun sarjassa pelaa paljon kovia pelaajia ja taso on keväällä ollut korkealla. Olen kuitenkin tästä kunniasta erittäin otettu, Salonen kertoo iloisena.

Kuluva kausi on futistaustaiselle Saloselle ensimmäinen Futsal-Liigassa. Se on sujunut hienosti, vaikka pelaaja itse ei halunnutkaan laittaa itselleen suuria tavoitteita. Salonen siirtyi kuluvalle kaudelle KaDyyn Liikunnan Riemusta.

- Pääasia oli oikeastaan vain se, että pääsisin mahdollisimman paljon kentälle. Kausi on kyllä sujunut hyvin, olen saanut peliaikaa ja ehjänäkin on pysytty. Joukkueena olemme menneet tasaisesti eteenpäin ja on parannettu peli peliltä. Meillä on erittäin motivoitunut joukkue ja valmennus, mikä taannut tasaisen tekemisen, Salonen avaa KaDyn menestyksen saloja.

KaDyn runkosarja päättyi hienosti neljänteen sijaan, eikä korkeammatkaan sijoitukset kaukana olleet. Nyt hyvälle kaudelle lähdetään hakemaan jatkoa pudotuspeleistä. Puolivälierissä jyväskyläläiset saavat vastaansa kokeneen GFT:n. Avausottelu päättyi viime sunnuntaina espoolaisten kotivoittoon.

- Meidän täytyy olla ensi viikonloppuna hereillä heti alkuminuuteilta asti, mutta kunhan pelaamme rohkeasti omaa peliä ja teemme niitä asioita mitä olemme harjoitelleet, niin uskon, että välieräpaikka on edelleen realistinen. GFT on koko kauden ollut meille hankala vastus ja varmasti tasaista tulee tulevista peleistä. Uskon, että asenteella on suuri vaikutus lopputulokseen, Salonen päättää.