Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
5.12.2022

Kerran futari, aina futari

Jalkapalloalumnit ry on jo aktiiviuransa lopettaneiden entisten huippujalkapalloilijoiden oma rekisteröitynyt yhteisö.

Kotimainen jalkapalloyhteisö on pitkään toivonut omaa pukukoppia uransa lopettaneille jalkapalloilijoille ja lajin parissa pitkään toimineille. Nyt sellainen on vihdoin olemassa!

Ja mikäli olet entinen uran jo lopettanut jalkapalloilija, käy tsekkamaassa www.jalkapalloalumnit.fi sivusto ja liity jäseneksi jo tänään!

Jalkapalloalumnit ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa entinen suomalainen tai Suomessa pelannut huippujalkapalloilija. Suomen Palloliitto ja Suomen Jalkapallon Pelaajayhdistys ovat määritelleet suomalaisiksi huippusarjoiksi Kansallisen liigan, Veikkausliigan, naisten ja miesten Ykkösen sekä miesten Kakkosen.

Jalkapalloalumnit ry:n jäseneksi voivat liittyä myös suomalaisen jalkapallon hyväksi työskennelleet entiset tausta- ja luottamushenkilöt

Jalkapalloalumnit ry
- Haluaa koota kaikki entiset huippujalkapalloilijat saman katon alle, yhteiseen kotiin.
- Haluaa koota yhteen myös kaikki entiset tausta- ja luottamushenkilöt, jotka ovat olleet kehittämässä suomalaista jalkapalloa seuroissa ja muissa organisaatiossa.
- Haluaa edistää jäseniensä keskinäistä yhteydenpitoa, toimia dynamona erilaisille tapahtumille ja muulle yhteistoiminnalle.
- On myös suomalaisten huippujalkapalloilijoiden perinne- ja kulttuurijärjestö
- Haluaa tukea myös sellaisia entisiä pelaajia, jotka ovat kohdanneet odottamattomia haasteita elämässään. Pelikaveria ei jätetä!
- Edustaa koko suomalaisen jalkapalloyhteisön arvomaailmaa. Järjestö edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä rohkaisee erilaisuuteen.
- Jalkapalloalumnit ry on suomalaisen jalkapalloperheen uusi virallinen jäsen.

Lue lisää ja liity jäseneksi: https://jalkapalloalumnit.fi/