Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
26.10.2022

JPY:n Pelaajapörssi sopimuksettomille pelaajille

Pelaajayhdistyksen jäsen voi ilmoittaa itsensä pelaajapörssiin, jos hänellä ei ole voimassa olevaa sopimusta tai hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy kolmen (3) kuukauden sisällä.

Pelaajapörssi on JPY:n ylläpitämä paikka, jossa sopimuksettomat pelaajat pääsevät esillä ja voivat tarjota osaamistaan joukkueille. Pelaajayhdistyksen jäsen voi ilmoittaa itsensä pelaajapörssiin, jos hänellä ei ole voimassa olevaa sopimusta tai hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy kolmen (3) kuukauden sisällä.

Uutta pelaajapörssiä pidetään yllä 1.9.2022 lähtien. Mukaan ilmoittautuneet pelaajat vastaavat itse tietojensa oikeellisuudesta.

- Pelaajapörssin avulla pelaajilla on hyvä sauma tuoda itseään esille ja ilmoittaa seuroille, että sopimusta ei tällä hetkellä ole. Kotimaan huippuseurat seuraavat Pelaajapörssiä aktiivisesti, joten sitä kannattaa hyödyntää, JPY:n toiminnanjohtaja Panu Autio kertoo.

Talvisin JPY kokoaa aina talvisin Pelaajapörssin pohjalta sopimuksettomien pelaajien joukkueen ja leirityksen aikana pelaajat pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan sekä kehittämään itseään laadukkassa ympäristössä.

Viime talven sopimuksettomien pelaajien leiritys keräsi jälleen kiitosta pelaajilta.

- Pelaajilta tulee aina hyvää palautetta siitä, että pääsee harjoittelemaan joukkueen mukana. Se puuttuu aina arjesta, jos sopimusta ja joukkuetta ei ole. Se on myös kiva, että pelaajat pääsevät treenaamaan nimenomaan sellaisten pelaajien kanssa, jotka ovat samassa tilanteessa. Muilta pelaajilta voi myös saada hyviä kontakteja, JPY:n Player Development Manager Aku Tervaniemi sanoo.

Tutustu Pelaajapörssiin TÄÄLTÄ