Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
6.4.2023

Jere Intala miesten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

Pelaajat ovat äänestäneet KaDy.n Jere Intalan miesten Futsal-Liigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

– Merkitsee paljon saada tunnustus muiden joukkueiden pelaajilta. Valinta tuli hieman yllätyksenä ja maaliskuun vähäinen ottelumäärä liigassa vaikeutti varmasti äänestystä. Pelasin toki myös helmikuussa yhden parhaista kuukausistani liigassa, joten tiedä sitten vaikuttiko tämä maaliskuun ääniin. Kiitos joka tapauksessa pelikavereille!

Jere Intala palasi takaisin futsalkentille loukkaantumisen jälkeen.

– Tosiaan missasin käytännössä koko syyskierroksen pelit polvivamman takia. Lähipiirin tuki oli varmasti yksi isoimmista asioista kuntouttaessa. Se auttoi saamaan ajatuksia muualle. Koin myös, että vielä ei ole parasta versiota minusta nähty joten se tunne sai puskemaan eteenpäin vaikeinakin hetkinä.

– Aiemmin Miesten futsalmaajoukkueen haastattelussa vastasinkin, että yksi vaikeimmista asioista kuntoutusprosessissa oli epätietoisuus siitä kuinka pitkään kuntoutus vie. Onneksi polvi on nyt kunnossa ja ratkaisupelit lähenevät.

Loukkaantumisesta palautuminen vaatii urheilijalta fyysisen kuntoutumisen lisäksi myös vahvaa tahtoa.

– Viestinä loukkaantumisesta kärsivälle urheilijalle on ehkä muistuttaa itseään myös muista tärkeistä asioista elämässä. Urheilu on kuitenkin vain urheilua ja ainakin itsellä tietenkin johdonmukainen työ mutta myös muihin tärkeisiin asioihin keskittyminen vei eteenpäin päivä päivältä. Olin myös onnekas, että lähipiiristä löytyi juttuseuraa, milloin sitä ikinä tarvitsikin. Etenkin huonoina päivinä.

Kampuksen Dynamo selvitti tiensä viikonloppuna välieriin, puolustavalla mestarilla on jo neljä peräkkäistä Suomen Mestaruutta hallussaan. Intala on pelannut niistä Kampuksen Dynamolle kaksi.

– Nautin aina kovimmista peleistä ja kevään pelit sytyttävät tietenkin eri tavalla kuin runkosarjan pelit. Tavoitteena meillä on tietenkin vain ja ainoastaan mestaruus ja koen että meillä on siihen hyvät saumat. Peliä pitää kuitenkin parantaa paljon kevään edetessä, että siihen tavoitteeseen päästään!