Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
17.2.2021

Haku Puolustusvoimien urheilukouluun on käynnissä

Kesälajien haku Puolustusvoimien urheilukouluun on avoinna 28. helmikuuta asti. 

Puolustusvoimien Urheilukoulu tarjoaa jalkapalloilijoille mainiot harjoitteluolosuhteet ja riittävästi harjoitteluaikaa varusmiespalveluksen ohessa. Kasarmipäivinä valmennukseen on varattu aikaa 2-8 tuntia ja lisäksi harjoitteluun on käytettävissä lähes kaikki illat ja viikonloput. 

- Koulutusajastamme 52,5 prosenttia on urheilua. Palveluksen aikana on riittävästi aikaa urheilla ja kehittää itseään tulevaa kautta varten. Valmennuskeskuksemme tukee urheilijan kehittymistä ja tarjolla on muun muassa testauspalveluita, yhteiset johdetut aamuharjoitukset sekä fysioterapiapalvelut, valmennuspäällikkö Jari Karinkanta kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Urheilukoulun IV/21 saapumiserän haku päättyy 28.2.2021. Koronapandemian vuoksi pääsykokeita ei järjestetä Santahaminassa, vaan kaikille hakeneille urheilijoille järjestetään puhelinhaastattelu viikoilla 13 ja 14. Valinnat suoritetaan eri lajien asiantuntijalausuntojen sekä puhelinhaastattelujen perusteella. Hakijoiden tulee edustaa ikäluokkansa kansallista tai kansainvälistä huippua. 

Valitut urheilijat aloittavat varusmiespalveluksen Santahaminassa 11. lokakuuta 2021. 

Urheilukouluun voi hakea sähköisesti täältä.