Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
15.2.2021

Sergei Korsunov miesten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

Miesten Futsal-Liigan tammikuun kuukauden pelaajaksi on äänestetty pelaajien toimesta Tornion Palloveikkoja edustava Sergei Korsunov.


Sergei Korsunov on myös maajoukkueen kantavia voimia. (Kuva: Jussi Eskola)

Tornion Palloveikot on sarjassa kuudentena, aivan iskuetäisyydellä kärkiviisikosta. Joukkue on viiden ottelun voittoputkessa; viimeisimmästä 13 ottelusta voitto on irronnut peräti 12 kertaa. Sergei Korsunov on 15 pelaamassaan ottelussa nakutellut tehot 16 + 16, joilla hän on pistepörssissä 8. sijalla.

– Totta kai olen otettu ja myös yllättynyt. Tammikuussa moni on pelannut hyvin; mm. Sievistä, PJK:sta tai KaDysta löytyy pelaajia, keille antaisin oman ääneni.

– Mielestäni tämä palkinto ja kiitokset menevät enemmänkin koko joukkueelle kun yhdelle pelaajalle. Kaikki pelaajamme ovat onnistuneet, ja taustat ovat hoitaneet asioita niin että pelaaminen ja matkustaminen vieraspeleihin on näinä aikoina mahdollista. Ilman heitä omat onnistumiseni olisivat mahdottomat, 29 vuotta reilun viikon kuluttua täyttävä Korsunov kertoo.

ToPV:n muita avainpelaajia ja pistemiehiä Korsunovin ohella ovat Iiro Vanha, Aleksi Kylmälä ja kahdella aiemmalla kaudella KaDyssa Korsunovin joukkuekaverina pelannut Newton Jr.

– Hienoa, että ollaan saatu voittoja. Oma pelimme on myös kehittynyt jos vertaa syksyyn: pelikaverit alkavat olla tuttuja ja löydämme toisemme kentällä.

– Toisaalta jopa vähän outoakin, että tulokset ovat olleet tällaisia, kun karanteenit ovat pitäneet meitä pois treenikentiltä. Toivottavasti saadaan nyt ehjiä treeni- ja peliviikkoja, niin päästään kehittämään peliä treeneissä ja pelaamaan joka viikonloppu, Korsunov mainitsee.