Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
8.5.2024

Nelly Lehtilä Kansallisen Liigan kuukauden pelaaja

Pelaajat ovat äänestäneet Ilveksen Nelly Lehtilän Kansallisen Liigan huhtikuun Veikkauksen kuukauden pelaajaksi.

Ilves aloitti kauden räväkästi kaatamalla FC Hongan ja Åland Unitedin. Huhtikuun saldo täydentyi vierastasapelillä PK-35 Vantaata vastaan.

Lehtilä on ollut Ilveksen alkukauden onnistujista ja hän on ehtinyt avata myös maalitilinsä tämän kauden osalta. Kanssapelaajien valinta kuukauden pelaajaksi yllätti Lehtilän.

- Vau ja kiitos! Täytyy sanoa, että tuli kyllä yllätyksensä vaikka kausi on alkanut hyvin sekä henkilökohtaisesti että joukkueelta. Siitä huolimatta tämä tuli yllätyksenä, valinnastaan iloinen Lehtilä kiitteli.

Ilveksen alkukausi on varmasti yllättänyt monet, mutta Lehtilän mukaan siemenet kylvettiin talven harjoituskaudella.

- Meillä oli hyvä preseason ja teimme hyvin töitä. Olemme kokoajan luottaneet omaan tekemiseen ja siihen, että teemme oikeita asioita.

Lehtilä siirtyi talven aikana Ilvekseen TPS:sta, jota edusti siirtoon asti. Alku uudessa seurassa on ollut vakuuttava.

- Kaikki on mennyt tosi hyvin. Kaikki ovat olleet tosi mukavia ja onhan meillä uuden stadionin myötä huikeat olosuhteet. Kaikki on tällä hetkellä hyvin ja treenit sekä pelit kulkevat, Lehtilä hehkuttaa.

Lehtilä myöntää, että uusi Tammelan stadion on tuonut uutta puhtia koko joukkueeseen.

- Kyllä se tuo sellaista lisäbuustia. On tosi ylpeä, että pääsee treenaamaan ja pelaamaan tuollaisella stadionilla.

Ilves on ollut pitkään Kansallisen Liigan uinuva jättiläinen. Seuran junioriputki tuottaa jatkuvasti pelaajia Kansalliseen Liigaan, mutta menestys on jäänyt viime vuosien aikana vähäiseksi. Lehtilällä on vankka usko, että tänä vuonna Ilves taistelee kärkisijoista.

- Luotan, että pystymme ottamaan askeleen ylöspäin. Meillä on hyvä putki ja uskon meidän pystyvän tekemään tulosta muutenkin kuin keskikastissa tai sitä alempana.