Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
3.3.2021

Miesten Ykkösen pelit myös Ruudussa

Ruutu+ näyttää kaudella 2021 Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja nyt uutena myös miesten Ykkösen pelit.

Ruutu esittää 17. huhtikuuta alkavan Miesten Ykkösen kaikki ottelut suorina ja suomeksi selostettuina. Myös tallenteet ovat katsottavissa Ruudusta. Otteluita kuvataan sekä muutaman kameran kevyttuotannoilla että suuremmilla monikameratuotannoilla ottelusta riippuen. 

Kotimaisen jalkapallon katsojaluvut ovat olleet tasaisessa kasvussa Ruudussa ja Huuhkajien sekä Helmareiden menestys EM-karsinnoissa on nostanut lajin kiinnostusta entisestään. Jatkossa jalkapallofanit löytävät yhdestä osoitteesta kaikki Veikkausliigan, Subway Kansallisen Liigan ja Miesten Ykkösen ottelut.

– Miesten Ykkönen on yksi Suomen seuratuimmista sarjoista, ja näkyvyys Ruudussa tulee uskoaksemme kasvattamaan sarjan seuraamista entisestään. Seurat ovat ottaneet Ruutuun siirtymisen tyytyväisinä vastaan ja toki päätöskin tehtiin tiiviissä yhteistyössä seurojen kanssa. Myös yleisön näkökulmasta on kätevää, että kotimaisen jalkapallon pääsarjat löytyvät yhdestä paikasta, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis sanoo. 

– Miesten Ykkönen on erinomainen vahvistus palloilutarjontamme ja sinetöi Ruudun kotimaisen sarjajalkapallon kodiksi. Ykkönen on nostanut kiinnostustaan kausi kaudelta ja tuo varmasti huikeita jännitysnäytelmiä myös tulevalla kaudella! Nelonen Median myyntijohtaja Jukka-Pekka Ylinen sanoo.

Yksi merkittävimmistä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneduista on Urheilulehti & Ruutu+ seitsemän kuukauden maksuton tilausjakso. (Etu on lähes 100 euroa). 
Liity jäseneksi tästä.