Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
4.5.2022

Jenni Rannus naisten Ykkösen kuukauden pelaaja

TPS:n Jenni Rannus on äänestetty pelaajien toimesta Naisten Ykkösen maalis-huhtikuun pelaajaksi.

TPS on aloittanut kauden vakuuttavasti voittamalla kaikki alkukauden viisi otteluaan. Vaikka Rannus on ollut joukkueensa alkukauden ehdottomia avainpelaajia, tuli valinta kuukauden pelaajaksi yllätyksenä.

- En osannut kyllä odottaa ja oli mukava yllätys. Todella hyvä tunne. Olen hyvin kiitollinen, että muut pelaajat äänestivät minua, Rannus kiittelee.

TPS:n on aloittanut kautensa tehokkaasti. Se on voittanut kaikki viisi ensimmäistä peliään, ja neljä niistä on päättynyt numeroin 2-1 ja yksi 2-0. 

- Pisteiden valossa kausi on tietenkin startannut tosi hyvin eikä se pelillisestikään ole pettymys ollut. Olisimme joitain pelejä voineet voittaa selkeämminkin ja lähtökohtaisesti olemme pystyneet nostamaan omaa perustasoamme viime kaudesta. Toisaalta olemme pystyneet ratkaisemaan tiukkoja pelejä itsellemme, ja on sekin hyvän joukkueen merkki, Rannus kertaa joukkueen alkukautta.

Rannus on ollut tyytyväinen myös oman kautensa alkuun.

- Kausi on lähtenyt ihan mukavasti, vaikka tietenkin löytyy asioita joita pystyy tekemään vielä paremmin. Pakko olla suhteellisen tyytyväinen, että olen pystynyt auttamaan joukkuetta.

TPS:lla on menossa toinen peräkkäinen kausi Ykkösessä. Seura viettää tällä kaudella 100-vuotisjuhlavuotta ja joukkueen vakaana tarkoituksena on juhlia merkkivuotta nousulla.

- Olemme sanoneet sen myös hyvin suoraan, että tavoite on nousta. Se on ihan selkeä tavoite.

Viime kaudella TPS jäi tiukassa ja jännittävässä sarjassa neljänneksi kärkikolmikon oltua pisteen sisällä. Kokonaisuudessaan Rannus näkee sarjan menneen eteenpäin viimeisten vuosien aikana.

- Ykkösen taso on noussut tosi paljon parin viime vuoden aikana. Pelit ovat tasaisia eikä ole sellaisia yksittäisiä huippu- tai häntäjoukkueita.

Rannus toivoo TPS:n pysyvän sarjan kärjessä loppuun saakka, mutta myös kovia haastajia löytyy.

- Tietenkin toivoisin, että pystyisimme erottumaan, mutta kausi on pitkä. Samat haastajat sieltä varmasti löytyvät. Pallo-Iirot ja PKKU ovat varmaan hyviä ja voi tulla myös joku yllättäjä. On mielenkiintoista kohdata JyPK parin vuoden tauon jälkeen ja nähdä millainen joukkue se on, arvioi Rannus.