Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
13.7.2018

Gentjana Rochi Naisten Liigan Veikkauksen kuukauden pelaaja

Jyväskylän Pallokerhon hyökkääjä Gentjana Rochi on valittu pelaajien äänestyksessä Naisten Liigan Veikkauksen kuukauden pelaajaksi.

Rochi, 22, pelasi vahvasti kesäkuussa tekemällä neljä maalia kahdessa ottelussa. Makedonialaiskärki johtaa Naisten Liigan maalitilastoa 13 osumalla.

Kyseessä on toinen kerta, kun Rochi valitaan uransa aikana Naisten Liigan kuukauden pelaajaksi. Viime kaudella hän vastaanotti kunniakkaan tittelin toukokuussa.

- Olen niin onnellinen ollessani taas kuukauden pelaaja! Tämä on hyvin erityinen hetki, koska viime vuonna en odottanut sitä. Nyt teen taas kovasti töitä tällaisten saavustusten eteen, Rochi sanoi iloisena.

Viime kaudella Rochi teki huimat 19 maalia. Hän sopi isänsä kanssa, että parantaa lukemaa tänä vuonna.

Ainoastaan henkilökohtainen maalitili ei ole etusijalla. Richie haluaa menestyä JyPK:n kanssa.

- Teemme niin paljon töitä, koska haluamme olla tänä vuonna kuuden parhaan joukossa ja lopulta mitalisijoilla. Nyt tunnemme toisemme ja tiedämme, miten pelaamme. Jatkamme treenaamista kovaa.

Kausi on makedonialaiselle toinen JyPK:ssa ja Suomessa. Rochi viihtyi Jyväskylässä sen verran hyvin, että solmi seuran kanssa jatkosopimuksen viime kauden päätyttyä tästä vuodesta.

- Se (pelaaminen) on paljon helpompaa tänä vuonna, koska he (joukkuetoverit) tietävät miten pelaan. Se on myös paljon vaikeampaa, koska myös toiset seurat tietävät miten pelaan. Valmentajani sanoo aina, että rauhoitu: koska he tietävät millainen pelaaja olet, sinun täytyy keskittyä enemmän, koko elämänsä hyökkääjänä pelannut Rochi kertoi.

Seuraavaksi JyPK kohtaa kotikentällään PK-35 Vantaan sunnuntaina 15.7. kello 15 alkaen.