Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
23.9.2022

Futsal-Liigat käyntiin viikonloppuna

Miesten ja naisten Futsal-Liigat käynnistyvät tulevana viikonloppuna.

Naisten Futsal-Liiga potkaistaan käyntiin lauantaina, kun ohjelmassa on viisi ottelua. Avauskierroksen täydentää sunnuntain ainoa ottelu MuSaFutsal-EBK, joten kaikki joukkueet pääsevät avaamaan kautensa viikonlopun aikana.

Miesten Futsal-Liigan avauskierroksella pelit jakaantuvat lauantaille ja sunnuntaille. Molempina päivinä pelataan kolme peliä.

Naisten ja miesten kaikki pelit näkyvät tälläkin kaudella Ruutu+ kanavalla. Yksi merkittävimmistä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneduista on Urheilulehti & Ruutu+ seitsemän kuukauden maksuton tilausjakso. (Etu on lähes 100 euroa). Jäseneksi pääset liittymään tästä.

Futsal-Liigoissa äänestetään myös tällä kaudella pelaajien toimesta sarjojen kuukauden parhaat pelaajat. Joukkueet antavat yhteyshenkilönsä kautta äänen valitsemalleen pelaajalla niin että oman joukkueen pelaajaa ei saa äänestää. Eniten ääniä saanut pelaaja valitaan kuukauden pelaajaksi. Näin myös Futsal-Liigan valinnoissa pelaajan ääni on vahvasti esillä koko kauden ajan.

Jalkapallon Pelaajayhdistys järjestää Futsal-Liigojen joukkueiden yhteyshenkilöille kauden alkuvaiheessa myös tapaamisen, jossa JPY pääsee kuulemaan joukkueiden ja pelaajien arjesta sekä kertomaan omasta toiminnastaan myös futsalin parissa.

NAISET
La 24.9.

Ilves FS – HIFK FS klo 13:00
GFT – KaDy klo 14:00
FTK-Tornio – PJK 15:00
RaiFu – FC Halikko klo 15:00
Ylöjärven Ilves – FC Sport Vaasa klo 16:00
Su 25.9.
MuSaFutsal – EBK klo 15:00

MIEHET
LA 24.9.
TPK-GFT 13.00
Mad Max-Akaa Futsal 15.00
FC Kemi-ToPV 18.00

SU 25.9.
SoVo-AU 15.00
ToPK-Vieska Futsal 16.00
KaDy-FC KIISTO 17.00

Etusivun kuva: Jani Virolainen