Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
7.11.2023

Tiiu Lehtonen naisten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

RaiFun Tiiu Lehtonen on äänestetty pelaajien toimesta naisten Futsal-Liigan lokakuun kuukauden pelaajaksi.

Lehtosen kausi on lähtenyt mainiosti käyntiin. Ensimmäisissä kuudessa pelissä on syntynyt tehopisteet 7+5=12, jonka myötä hän on ollut yli puolissa joukkueensa maaleista mukana – todella merkittävä pelaaja joukkueelleen siis. RaiFun kausikin on lähtenyt positiivissävytteisesti alkuun, kun kuudesta ensimmäisestä ottelusta on kertynyt kymmenen pistettä, mikä oikeuttaa viidenteen sijaan.

– Kauden alusta fiilikset ovat hyvät, ja aina on tietysti kiva tehdä ja syöttää maaleja, maskulainen monelle varmasti samaistuttavasti naurahtaa ja jatkaa: – Koko joukkueelta on nähty hienoa suorittamista, ja olemme onnistuneet saamaan tärkeitä pisteitä peleistä. Uudet vahvistukset ovat päässeet hienosti joukkueeseen sisään ja pukkarissa on aina mahtava tunnelma, RaiFun numero kolmetoista avaa tunnelmiaan joukkueensa alkukauden meiningeistä.

Lehtonen on tällä hetkellä monessa mukana. Seurajoukkueharjoitusten ja -otteluiden lisäksi kalenteriin on viime aikoina tullut uutena lisänä myös maajoukkuetapahtumat, kun Lehtonen oli vastikään mukana U19-tyttöjen futsalmaajoukkueen ensimmäisellä leirillä ja pari viikkoa sitten postiluukusta kolahti myös ensimmäinen kutsu naisten futsalmaajoukkueen tapahtumaan, kun joukkue lähtee nyt maanantaina Ranskaan pelaamaan kaksi maaottelua Ranskaa vastaan.

– Arki on samalla raskasta, mutta jännittävää. Maajoukkueleiriltä ja Ranskasta saa varmasti paljon uutta oppia, jota voi sitten hyödyntää sarjapeleissäkin. Omat haasteensa luo se, ettei nyt pääse treenaamaan oman joukkueen kanssa pariin viikkoon, mutta luotan löytäväni omat pelikaverit jatkossakin, vaikkei samoissa treeneissä nyt hetkeen ollakaan! Lehtonen naurahtaa.