Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
14.6.2021

Patricia Bohui Naisten Ykkösen kuukauden pelaaja 

Ilves/2:n hyökkääjä Patricia Bohui on äänestetty pelaajien toimesta Naisten Ykkösen toukokuun kuukauden pelaajaksi. 

Bohui on ollut alkukaudesta hurjassa maalivireessä viimeistellen seitsemässä pelissä yhdeksän maalia. Siitä huolimatta hän ei osannut odottaa valintaa. 

- Tuli aika isona yllätyksenä, mutta mukavana yllätyksenä. 

Ilves/2 nousi viime kauden päätteeksi Kakkosesta Ykköseen ja on aloittanut kautensa vahvasti. Alla on neljä voittoa ja kolme tappiota sarjasijoituksen ollessa viides. 

- Alkukausi on mennyt hyvin sekä minulta että koko joukkueelta. Meillä on tosi nuori joukkue ja uskon meidän pystyvän parantamaan vielä, miettii Boshui. 

Bohui siirtyi kesken viime kauden ONS:sta Ilvekseen. Viime kaudella hän teki Ilveksessä yhteensä 10 maalia kaikki sarjat mukaan lukien. Tällä kaudella pelkästään Naisten Ykkösessä osumia on kertynyt jo yhdeksän. 

- En osaa sanoa mistä se johtuu. Meille tulee peleissä paljon maalipaikkoja ja olemme luoneet paljon paikkoja. Sitä kautta sitten tulee maaleja, Bohui avaa maalivireensä salaisuutta. 

Ilveksellä on selvä pelaajapolku ylöspäin, kun seuran edustusjoukkue pelaa Kansallista Liigaa. Bohui toivoo jossain vaiheessa saavansa näyttöpaikan Kansallisessa Liigassa ja uran tavoitteet siintävät korkealla. 

- Toivottavasti jossain vaiheessa pääsisi kokeilemaan Kansallisessa Liigassa. Se olisi tavoite. Tulevaisuudessa olisi sitten kiva päästä ammattilaiseksi ulkomaille, Bohui listaa.