Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
25.11.2021

Eezy United hakee toiminnanvetäjiä

Eezy United on vuonna 2020 perustettu urheilijoiden urapalveluihin erikoistunut yritys. 

Haemme tiimiimme Turun ja Tampereen toiminnanvetäjiä!

Me uskomme, että urheilijat ovat työelämän valioluokkaa. Uskomme, että työelämän parhailla pelaajilla on urheilun kautta saatu ymmärrys siitä, mitä menestyminen vaatii. Uskomme urheilijoiden voimaan, heidän kykyihinsä, heidän tahtoonsa. Siksi haluamme kulkea urheilijoiden rinnalla – opastaen, auttaen ja motivoiden tutustuttaessa uuteen pelikenttään. Haluamme mahdollistaa sen, että he saisivat loistaa työelämässä aivan niin kuin urheilussa. Tämä on meidän tehtävämme, tämän vuoksi olemme olemassa. Rakennamme työelämän pelikirjaa. Rakennamme jatkoaikaa, näytämme askelmerkit ja kirjoitamme menestystarinoita.

Urheilijoilta urheilijoille. 

HAEMME
Urheilutaustaista henkilöä vetämään ja kehittämään Eezy Unitedin paikallista toimintaa. 

MITÄ TOIVOMME SINULTA?
Urheilutaustan lisäksi, toivomme, että olet sosiaalinen sekä myynti- ja yrittäjähenkinen. Sinulla on vahva paikallistuntemus, niin urheilu- kuin yrityselämän osalta. Korkeakoulututkinto katsotaan eduksi, samoin kokemus myynnin parista. Ensisijaisesti rekrytoidaan tiimiimme sopivaa persoonaa. 

MITÄ TARJOAMME:
Mielenkiintoinen työpaikka, jossa yhdistyy urheilu ja liike-elämä Mahdollisuus olla mukana kehittämässä palveluja urheilijoiden avuksi Lounas-, puhelin- sekä virkistysetu Mahtavat kollegat 

LISÄTIETOJA:
Antti-Jussi Niemi, toimialajohtaja 0400 973 082, antti-jussi.niemi@eezy.fi 

KIINNOSTUITKO?
Hae lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen  Antti-Jussi Niemelle 19.12.2021 mennessä! 

TUTUSTU TOIMINTAAMME JA TIIMIIMME TÄSSÄ