Vastaanottokeskusten SM-lopputurnaus

Vastaanottokeskusten SM-lopputurnaus pelataan Eerikkilässä kesällä 2016

Maahanmuuttoviraston alaisten Vastaanottokeskusten jalkapallon SM-lopputurnaus järjestetään ensi vuonna Eerikkilän urheiluopistolla. Lopputurnaus pelataan vuoden vuoden 2015 tapaan kaksipäiväisenä. Vastaanottokeskusten SM-lopputurnaus on osa Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ”Jalkapallo kuuluu kaikille” -kampanjaa. Turnaus järjestetään 24.-25.5. 2016. Turnauksen järjestävät yhteistyössä Suomen maahanmuuttovirasto, Jalkapallon Pelaajayhdistys sekä Lammin vastaanottokeskus.

– Eerikkilän urheiluopisto on nimenomaan suomalaisten jalkapalloilijoiden koti, joten vastaanottokeskukset pääsevät pelaamaan aivan ainutlaatuisessa ympäristössä. Eerikkilässä leireilevät kaikki eri maajoukkueemme sekä säännöllisesti myös eri seuroja.

Eerikkilän puitteet ovat joka suhteessa aivan loistavat, Jalkapallon pelaajayhdistyksen toiminnanjohtaja Markus Juhola painottaa.

– Tällainen turnausmuotoinen kaksipäiväinen jalkapallotapahtuma on loistavaa vastapainoa vastaanottokeskukseen arkeen. Lisäksi eri vastaanottokeskusten asukkaat ja työntekijät pääsevat tapaamaan toisiaan niin kentällä kuin vähän vapaammissakin merkeissä. Meidän kannaltamme on hienoa, että perinne jatkuu. Haluamme ehdottomasti olla mukana tällaisessa toiminnassa. Sitä paitsi jalkapallo kuuluu kaikille, Juhola tiivistää.