News detailedOlga Ahtinen: The Ekkono Individual Report

PK-35 Vantaan ja Suomen A-maajoukkueen riveissä pelaava Olga Ahtinen on käyttänyt The Ekkono Individual Reportia parantaakseen omia suorituksiaan kentällä.

JPY haluaa tarjota jäsenilleen mahdollisuuksia kehittää itseään ja edistää omaa peliuraansa. JPY on kerännyt verkoston eri alojen huippuosaajia, jotka tarjoavat valmennuksiaan peliä tukeville erinäisille osa-alueille. 

The Ekkono Individual Report analysoi pelaajan kykyjä kaikilla pelin osa-alueilla. Raportti antaa vinkkejä mitä pelaajan tulisi välttää, lisätä tai kehittää omassa pelissään.

Huippupelaajat ympäri maailmaa ovat hyötyneet Ekkonon henkilökohtaisista raporteista, jotka antavat pelaajille työkaluja ymmärtää paremmin voittavia ratkaisuja pelin aikana. Henkilökohtainen analyysi auttaa pelaajaa ymmärtämään peliä ja omaa henkilökohtaista identiteettiä pelaajana.

- Olen todella innoissani mahdollisuudesta saada ulkopuolisen jalkapalloasiantuntijan vinkkejä omaan pelaamiseeni, Ahtinen kertoo.

Pelaaja saa henkilökohtaisen Ekkono-valmentajan valmisteleman palautteen (online tai kasvotusten) sekä powerpoint-esityksen. Raportti perustuu kahteen tai kolmeen ottelunauhoitteeseen ja palaute annetaan yhden session aikana.

- Fran Rubio oli valinnut pelieni perusteella kolme kohdetta, joihin minun kannattaa keskittyä ja joita kannattaa kehittää. Itse allekirjoitan tärkeiksi juuri ne ominaisuudet, jotka Rubio oli nostanut esille, Ahtinen kertoo.

The Ekkono Individual Report analysoi pelaajan kykyjä kaikilla pelin osa-alueilla. Raportti antaa vinkkejä mitä pelaajan tulisi välttää, lisätä tai kehittää omassa pelissään.

- Sain keskusteluista ja raportista paljon hyvää tietoa ja uusia näkökulmia omaan pelaamiseeni. Koko homma oli ehdottomasti positiivinen kokemus, jota voin hyvin suositella kaikille, Ahtinen toteaa.

Suomalaispelaajista myös AIK:ssa pelaava Sauli Väisänen on käyttänyt The Ekkono Individual Reportia. Lue Väisäsen kokemukset tästä.

Kiinnostuitko?
Ota yhteys Markus Juholaan / Panu Autioon
markus@jpy.fi / panu.autio@gmail.com