Jalkapallon Pelaajayhdistys ry on kotimaisten huippujalkapalloilijoiden sekä huippujalkapallon tinkimätön edunvalvoja.

Pelin ja pelaajan puolella

Pelaajapörssi Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ylläpitämä Pelaajapörssi kaikkien sopimusta tavoittelevien suomalaisten huippupelaajien oma työnhakupörssi. Pelaajapörssiin voikin rekisteröityä kuka tahansa sellainen JPY:n jäsenenä oleva suomalainen huippusarjojen pelaaja, jonka sopimus on päättynyt.

Liity Pelaajapörssiin »

Job 4 Player Suomen, Ruotsin ja Norjan jalkapallon pelaajayhdistykset ovat valmistelleet yhdessä pelaajien omaa CV-projektia, joka pohjautuu tanskalaisten kehittämään Job 4 Player -järjestelmään. CV-tietokannan tarkoituksena on tarjota yleistä tietoa pelaajien vahvuuksista pelaajauran jälkeisiä työmarkkinoita varten.

Lue lisää »

Koulutus Jalkapallon Pelaajayhdistys tekee yhteistyötä usean eri oppilaitoksena kanssa, jotta suomalaiset huippujalkapalloilijat pystyivät hakeutumaan opintojen pariin jo huippu-uran aikana, tai viimeistään heti uran jälkeen. Nämä oppilaitokset huomioivat myös pelikauden asettamat vaatimukset.

Lisää koulutusvaihtoehdoista »

26/05/2015

SHU: "Huippu-urheilijoiden erivapaudet tulee säilyttää Urheilukoulussa"

Suomen Huippu-urheilijoiden Unioni (SHU) on ottanut kantaa sen puolesta, että suomalaisten huippu-urheilijoiden erivapaudet pitää säilyttää myös jatkossa urheilijoiden varusmiespalveluksessa Urheilukoulussa.

24/05/2015

JPY:n kannanotto urheilijoiden sotilaskoulutukseen

Viime päivinä on käyty vilkasta keskustelua urheilijoiden sotilaskoulutuksesta.

22/05/2015

"Jalkapallo kuuluu kaikille" -toiminta jatkuu myös kesällä 2015

Maahanmuuttovirasto ja Suomessa pelaavien jalkapalloilijoiden edunvalvontajärjestö Suomen Jalkapallon pelaajayhdistys ry (JPY) ovat jo kahtena kesänä vieneet maailman suosituimman urheilulajin elävöittämään turvapaikanhakijoiden arkea...

21/05/2015

Peter Enckelman vie Suomen DHL:n konsernin Eurocup -turnaukseen

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen yhteistyökumppanin DHL Express Suomen oma jalkapallojoukkue valmistautuu koko DHL-konsernin Eurocup -turnaukseen.

KYMPPIPAIKKA.fi

Suomalaisesta jalkapallosta

FIFPro.org

Worlds Player's Union

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseniksi pystyvät liittymään suomalaisten huippujalkapallosarjojen pelaajat. JPY:n keskeisimmät arvot ovat kansainvälisyys, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys, asiantuntijuus ja luotettavuus.

FIFPro

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry liittyi Kansainvälisen Pelaajayhdistyksen, FIFPro:n, täysjäseneksi vuonna 2001.

Yhteistyökumppanit

Pelaajayhdistyksellä on niin yritys- kuin järjestöpuolenkin yhteistyökumppaneita useilta eri toimialueilta.

Toimintasuunnitelma

Pelaajayhdistyksen VISIO 2015: Kaikki huippujalkapalloilijat ovat arvostettuja vaikuttajia kentällä ja kentän ulkopuolella.

Liity pelaajayhdistyksen jäseneksi