Pelaajapörssi astuu pian uuteen MyPro-aikakauteen 

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ylläpitämä Pelaajapörssi on kaikkien sopimusta tavoittelevien pelaajien oma työnhakupörssi.

Lue lisää »

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry on kotimaisten huippujalkapalloilijoiden sekä huippujalkapallon tinkimätön edunvalvoja.

Pelin ja pelaajan puolella

Pelaajapörssi Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ylläpitämä Pelaajapörssi kaikkien sopimusta tavoittelevien suomalaisten huippupelaajien oma työnhakupörssi. Pelaajapörssiin voikin rekisteröityä kuka tahansa sellainen JPY:n jäsenenä oleva suomalainen huippusarjojen pelaaja, jonka sopimus on päättynyt.

Liity Pelaajapörssiin »

Job 4 Player Suomen, Ruotsin ja Norjan jalkapallon pelaajayhdistykset ovat valmistelleet yhdessä pelaajien omaa CV-projektia, joka pohjautuu tanskalaisten kehittämään Job 4 Player -järjestelmään. CV-tietokannan tarkoituksena on tarjota yleistä tietoa pelaajien vahvuuksista pelaajauran jälkeisiä työmarkkinoita varten.

Lue lisää »

Koulutus Jalkapallon Pelaajayhdistys tekee yhteistyötä usean eri oppilaitoksena kanssa, jotta suomalaiset huippujalkapalloilijat pystyivät hakeutumaan opintojen pariin jo huippu-uran aikana, tai viimeistään heti uran jälkeen. Nämä oppilaitokset huomioivat myös pelikauden asettamat vaatimukset.

Lisää koulutusvaihtoehdoista »

24/11/2015

Veritas Stadion Veikkausliigan vuoden 2015 pelikenttä

Veikkausliigan vuoden pelikentäksi 2015 on nimetty FC Interin kotikentän Veritas Stadionin nurmi. Palkinto luovutetaan torstaina 26.11.

19/11/2015

World XI –äänestys yhdistää maailman ammattilaispelaajia

Vuoden 2015 World XI –äänestys on käynnissä parhaillaan ympäri maailman. Jalkapallon Kansainvälinen Pelaajayhdistys FIFPro on toimittanut eri puolille maailmaa noin 55.000 painettua ännestyslomaketta.

18/11/2015

FIFPro muistaa 50-vuotisjuhlissaan Bosman-uranuurtajia

Jalkapallon Kansainvälinen Pelaajayhdistys, FIFPro, juhlii 50-vuotiasjuhliaan 14.-15.12. 2015. Täsmälleen samaan aikaan tulee täyteen 20 vuotta, kun niin sanottu Bosman-sääntö tuli voimaan sen ajan Euroopan yhteisön tuomioistuimen päätöksellä.

16/11/2015

AC Kajaanin Try Out -leiri

Kakkosessa pelaava AC Kajaani järjestää avoimen Try Out -leirin 18.12.–20.12.2015 Kajaanin Pallohallissa.

KYMPPIPAIKKA.fi

Suomalaisesta jalkapallosta

FIFPro.org

Worlds Player's Union

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseniksi pystyvät liittymään suomalaisten huippujalkapallosarjojen pelaajat. JPY:n keskeisimmät arvot ovat kansainvälisyys, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys, asiantuntijuus ja luotettavuus.

FIFPro

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry liittyi Kansainvälisen Pelaajayhdistyksen, FIFPro:n, täysjäseneksi vuonna 2001.

Yhteistyökumppanit

Pelaajayhdistyksellä on niin yritys- kuin järjestöpuolenkin yhteistyökumppaneita useilta eri toimialueilta.

Toimintasuunnitelma

Pelaajayhdistyksen VISIO 2015: Kaikki huippujalkapalloilijat ovat arvostettuja vaikuttajia kentällä ja kentän ulkopuolella.

Liity pelaajayhdistyksen jäseneksi