Jalkapallo
yhdistää kaikki

Pelaajayhdistys osallistui Helsingissä järjestettyyn MEILLÄ ON UNELMA -tapahtumaan.

Lue lisää »

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry on kotimaisten huippujalkapalloilijoiden sekä huippujalkapallon tinkimätön edunvalvoja.

Pelin ja pelaajan puolella

Pelaajapörssi Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ylläpitämä Pelaajapörssi kaikkien sopimusta tavoittelevien suomalaisten huippupelaajien oma työnhakupörssi. Pelaajapörssiin voikin rekisteröityä kuka tahansa sellainen JPY:n jäsenenä oleva suomalainen huippusarjojen pelaaja, jonka sopimus on päättynyt.

Liity Pelaajapörssiin »

Job 4 Player Suomen, Ruotsin ja Norjan jalkapallon pelaajayhdistykset ovat valmistelleet yhdessä pelaajien omaa CV-projektia, joka pohjautuu tanskalaisten kehittämään Job 4 Player -järjestelmään. CV-tietokannan tarkoituksena on tarjota yleistä tietoa pelaajien vahvuuksista pelaajauran jälkeisiä työmarkkinoita varten.

Lue lisää »

Koulutus Jalkapallon Pelaajayhdistys tekee yhteistyötä usean eri oppilaitoksena kanssa, jotta suomalaiset huippujalkapalloilijat pystyivät hakeutumaan opintojen pariin jo huippu-uran aikana, tai viimeistään heti uran jälkeen. Nämä oppilaitokset huomioivat myös pelikauden asettamat vaatimukset.

Lisää koulutusvaihtoehdoista »

02/09/2015

JPY oli mukana Katusählyn SM-kisojen "Punainen Kortti rasismille" -tempauksessa

Helsingissä pelattiin elokuun lopussa varsin vauhdikkaat Katusählyn SM-kisat. Varsinaisten SM-otteluiden lisäksi pelattiin myös näytösottelu, jossa näytettiin kollektiivisesti punaista korttia rasismille.

30/08/2015

Jared Bennett – ammattilaisesta hylkiöksi

Jared Bennett teki talvella pelaajasopimuksen Kakkosessa pelaavan AC Kajaanin kanssa. Vuosi on sujunut kuitenkin täysin suunnitelmien vastaisesti.

25/08/2015

Yle: JPY:n toiminta kerää kehuja

Jalkapallo-otteluiden manipulaatiotapaukset nousivat otsikoihin jälleen tänä vuonna, kun muutamissa Kakkosen otteluissa epäillään nähdyn viitteitä maksetuista maaleista.

19/08/2015

Minimipalkkasääntö voimaan - Uusi pelaajasopimusmalli käytössä

Uusi minimipalkkasääntö on astunut elokuun alusta voimaan koskien uusia sopimuksia. Pelaajasopimusmalliin on tehty myös pieniä muutoksia.

KYMPPIPAIKKA.fi

Suomalaisesta jalkapallosta

FIFPro.org

Worlds Player's Union

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseniksi pystyvät liittymään suomalaisten huippujalkapallosarjojen pelaajat. JPY:n keskeisimmät arvot ovat kansainvälisyys, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys, asiantuntijuus ja luotettavuus.

FIFPro

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry liittyi Kansainvälisen Pelaajayhdistyksen, FIFPro:n, täysjäseneksi vuonna 2001.

Yhteistyökumppanit

Pelaajayhdistyksellä on niin yritys- kuin järjestöpuolenkin yhteistyökumppaneita useilta eri toimialueilta.

Toimintasuunnitelma

Pelaajayhdistyksen VISIO 2015: Kaikki huippujalkapalloilijat ovat arvostettuja vaikuttajia kentällä ja kentän ulkopuolella.

Liity pelaajayhdistyksen jäseneksi