Minimipalkka huippusarjoihin

Suomen Palloliiton liittohallitus on vahvistanut minimipalkkasäännön käyttöönoton Euroopan Unionin ulkopuolisille pelaajille.

Lue lisää »

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry on kotimaisten huippujalkapalloilijoiden sekä huippujalkapallon tinkimätön edunvalvoja.

Pelin ja pelaajan puolella

Pelaajapörssi Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ylläpitämä Pelaajapörssi kaikkien sopimusta tavoittelevien suomalaisten huippupelaajien oma työnhakupörssi. Pelaajapörssiin voikin rekisteröityä kuka tahansa sellainen JPY:n jäsenenä oleva suomalainen huippusarjojen pelaaja, jonka sopimus on päättynyt.

Liity Pelaajapörssiin »

Job 4 Player Suomen, Ruotsin ja Norjan jalkapallon pelaajayhdistykset ovat valmistelleet yhdessä pelaajien omaa CV-projektia, joka pohjautuu tanskalaisten kehittämään Job 4 Player -järjestelmään. CV-tietokannan tarkoituksena on tarjota yleistä tietoa pelaajien vahvuuksista pelaajauran jälkeisiä työmarkkinoita varten.

Lue lisää »

Koulutus Jalkapallon Pelaajayhdistys tekee yhteistyötä usean eri oppilaitoksena kanssa, jotta suomalaiset huippujalkapalloilijat pystyivät hakeutumaan opintojen pariin jo huippu-uran aikana, tai viimeistään heti uran jälkeen. Nämä oppilaitokset huomioivat myös pelikauden asettamat vaatimukset.

Lisää koulutusvaihtoehdoista »

01/07/2015

Amerikan pelaajayhdistykset sanoivat ei ottelumanipuloinnille

Viisitoista Etelä- ja Väli-, ja Pohjois-Amerikan pelaajayhdistystä kokoontui Costa Rican pääkaupunkiin San Joseen kolmeksi päiväksi aiheena otteluiden manipuloinnit ja niiden ennaltaehkäisy.

22/06/2015

Minimipalkkasääntö Palloliiton huippusarjoihin

Suomen Palloliiton liittohallitus on vahvistanut minimipalkkasäännön käyttöönoton Euroopan Unionin ulkopuolisille pelaajille.

21/06/2015

Antti Koskinen valmistuu FIFPro Online Academysta

Ilveksen Antti Koskinen on saanut tehtyä hyväksytyksi oman lopputyönsä ja valmistuu näin FIFPro Online Academysta.

18/06/2015

TPV järjestää Punainen kortti rasismille -päivän Tampereella 15.7.

Tampereen Pallo-Veikot (TPV) juhlii 85. toimintavuottaan nostamalla punaisen kortin rasismille. TPV on monikulttuurinen yhteisö, jonka toiminnassa on mukana lähes 200 maahanmuuttajataustaista lasta, nuorta ja aikuista.

KYMPPIPAIKKA.fi

Suomalaisesta jalkapallosta

FIFPro.org

Worlds Player's Union

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseniksi pystyvät liittymään suomalaisten huippujalkapallosarjojen pelaajat. JPY:n keskeisimmät arvot ovat kansainvälisyys, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys, asiantuntijuus ja luotettavuus.

FIFPro

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry liittyi Kansainvälisen Pelaajayhdistyksen, FIFPro:n, täysjäseneksi vuonna 2001.

Yhteistyökumppanit

Pelaajayhdistyksellä on niin yritys- kuin järjestöpuolenkin yhteistyökumppaneita useilta eri toimialueilta.

Toimintasuunnitelma

Pelaajayhdistyksen VISIO 2015: Kaikki huippujalkapalloilijat ovat arvostettuja vaikuttajia kentällä ja kentän ulkopuolella.

Liity pelaajayhdistyksen jäseneksi