Uusin Players-lehti on taas
ilmestynyt

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen oma julkaisu, Players-lehti, on jälleen ilmestynyt.

Lue lisää »

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry on kotimaisten huippujalkapalloilijoiden sekä huippujalkapallon tinkimätön edunvalvoja.

Pelin ja pelaajan puolella

Pelaajapörssi Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ylläpitämä Pelaajapörssi kaikkien sopimusta tavoittelevien suomalaisten huippupelaajien oma työnhakupörssi. Pelaajapörssiin voikin rekisteröityä kuka tahansa sellainen JPY:n jäsenenä oleva suomalainen huippusarjojen pelaaja, jonka sopimus on päättynyt.

Liity Pelaajapörssiin »

Job 4 Player Suomen, Ruotsin ja Norjan jalkapallon pelaajayhdistykset ovat valmistelleet yhdessä pelaajien omaa CV-projektia, joka pohjautuu tanskalaisten kehittämään Job 4 Player -järjestelmään. CV-tietokannan tarkoituksena on tarjota yleistä tietoa pelaajien vahvuuksista pelaajauran jälkeisiä työmarkkinoita varten.

Lue lisää »

Koulutus Jalkapallon Pelaajayhdistys tekee yhteistyötä usean eri oppilaitoksena kanssa, jotta suomalaiset huippujalkapalloilijat pystyivät hakeutumaan opintojen pariin jo huippu-uran aikana, tai viimeistään heti uran jälkeen. Nämä oppilaitokset huomioivat myös pelikauden asettamat vaatimukset.

Lisää koulutusvaihtoehdoista »

06/10/2015

Jalkapalloilijat kuuluvat riskiryhmään psyykkisten sairauksien suhteen

Uusi tutkimus vahvistaa, että ammattilaisjalkapalloilijoilla on selvästi tavallista suurempi riski saada mielenterveysongelmia. Kansainvälisen Pelaajayhdistyksen, FIFPro:n, tuore tutkimus osoittaa, että niin aktiivipelaajat kuin entisetkin pelaajat...

05/10/2015

OPS purki yksipuolisesti serbialaiskaksikon sopimukset

Serbialaiset Vladimir Nikitović, 35 ja Ivica Milutinovi, 31, tekivät keväällä pelaajasopimukset Kakkosessa pelaavan OPS:n kanssa, mutta asiat eivät sujuneet suunnitelmien mukaan.

30/09/2015

Uusin Players-lehti on taas ilmestynyt

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen oma julkaisu, Players-lehti, on jälleen ilmestynyt.

29/09/2015

Sairaala NEO kuntoutti IFK-kaksikon Suomen Cupin voittajiksi

IFK Mariehamnin pelaajat Dever Orgill ja Diego Assis loukkaantuivat Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksen ottelussa Azerbaidzhanin Bakussa vuonna 2013. Molemmat pelaajat jäivät yhden ja saman Inter Bakun pelaajan...

KYMPPIPAIKKA.fi

Suomalaisesta jalkapallosta

FIFPro.org

Worlds Player's Union

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseniksi pystyvät liittymään suomalaisten huippujalkapallosarjojen pelaajat. JPY:n keskeisimmät arvot ovat kansainvälisyys, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys, asiantuntijuus ja luotettavuus.

FIFPro

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry liittyi Kansainvälisen Pelaajayhdistyksen, FIFPro:n, täysjäseneksi vuonna 2001.

Yhteistyökumppanit

Pelaajayhdistyksellä on niin yritys- kuin järjestöpuolenkin yhteistyökumppaneita useilta eri toimialueilta.

Toimintasuunnitelma

Pelaajayhdistyksen VISIO 2015: Kaikki huippujalkapalloilijat ovat arvostettuja vaikuttajia kentällä ja kentän ulkopuolella.

Liity pelaajayhdistyksen jäseneksi