FIFPro yhdistää naispalloilijat

FIFPro on julkaissut aloitteen, jonka perimmäisenä tarkoituksena on yhdistää myös naisjalkapalloilijat ympäri maailman.

Lue FIFPron sivuilta »

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry on kotimaisten huippujalkapalloilijoiden sekä huippujalkapallon tinkimätön edunvalvoja.

Pelin ja pelaajan puolella

Pelaajapörssi Jalkapallon Pelaajayhdistyksen ylläpitämä Pelaajapörssi kaikkien sopimusta tavoittelevien suomalaisten huippupelaajien oma työnhakupörssi. Pelaajapörssiin voikin rekisteröityä kuka tahansa sellainen JPY:n jäsenenä oleva suomalainen huippusarjojen pelaaja, jonka sopimus on päättynyt.

Liity Pelaajapörssiin »

Sopimuksettomien pelaajien maajoukkue Suomen sopimuksettomien pelaajien maajoukkue valitaan sellaisista Pelaajapörssiin ilmoittautuneista pelaajista, joilla ei ole pelaajasopimusta seuraavaksi kaudeksi. Tämä 16 pelaajan ryhmä leireilee ja matkustaa joka tammikuu sopimuksettomien pelaajien kansainväliseen turnaukseen Osloon.

Lue lisää »

Koulutus Jalkapallon Pelaajayhdistys tekee yhteistyötä usean eri oppilaitoksena kanssa, jotta suomalaiset huippujalkapalloilijat pystyivät hakeutumaan opintojen pariin jo huippu-uran aikana, tai viimeistään heti uran jälkeen. Nämä oppilaitokset huomioivat myös pelikauden asettamat vaatimukset.

Lisää koulutusvaihtoehdoista »

27/02/2015

FIFPro: Systemaattiselle dopingin käytölle tiukka ei

FIFPro:n hallitus käsitteli doping-aihepiiriä Hollannissa FIFPro Housessa pitämässään kokouksessaan. FIFPron mielestä vakavat syytökset pitää käydä perusteellisesti läpi, jotta syytteiden todenmukaisuus selviäisi.

27/02/2015

ADT: Urheilijoille ja lajiliitoille lisävastuuta antidopingsäännöstössä

Vuoden 2015 alussa voimaan tulleen uudistetun Maailman antidopingsäännöstön ja sen mukaisen Suomen antidopingsäännöstön myötä rangaistukset vakavista tarkoituksellisista dopingrikkomuksista kovenevat.

27/02/2015

Futsal Cupin lopputurnaus viikonloppuna – ”Paljon petrattavaa monessa asiassa”

GFT:n ja Suomen futsalmaajoukkueen kapteeni Panu Autio myöntää, että Futsal Cupin arvostuksen eteen olisi paljon tehtävää monen eri tahon toimesta.

23/02/2015

Messin fysiikkavalmentajan opit suomalaisten käyttöön

Fysioterapiapalveluita tarjoava Lymed Sport Klinikka on avannut ovensa Tampereella. Lymed Oy tunnettiin aiemmin lääkinnällisiä painevaatteita valmistavana yrityksenä, mutta nyt sen toimenkuva on laajentunut.

KYMPPIPAIKKA.fi

Suomalaisesta jalkapallosta

FIFPro.org

Worlds Player's Union

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseniksi pystyvät liittymään suomalaisten huippujalkapallosarjojen pelaajat. JPY:n keskeisimmät arvot ovat kansainvälisyys, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys, asiantuntijuus ja luotettavuus.

FIFPro

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry liittyi Kansainvälisen Pelaajayhdistyksen, FIFPro:n, täysjäseneksi vuonna 2001.

Yhteistyökumppanit

Pelaajayhdistyksellä on niin yritys- kuin järjestöpuolenkin yhteistyökumppaneita useilta eri toimialueilta.

Toimintasuunnitelma

Pelaajayhdistyksen VISIO 2015: Kaikki huippujalkapalloilijat ovat arvostettuja vaikuttajia kentällä ja kentän ulkopuolella.

Liity pelaajayhdistyksen jäseneksi